Zaposleni:

Nina Baš, dr.vet.med.

dr. Mojca Cerovšek, dr.vet.med.

 

 

NINA BAŠ, dr.vet.med.

Po opravljeni maturi na I. gimnaziji v Celju sem se vpisala na Veterinarsko fakulteto v Ljubljani. Po vpisu absolventskega staža sem se več mesecev izobraževala na klinikah v ZDA. Študij sem zaključila oktobra 2007, decembra isto leto sem opravila državni strokovni izpit, januarja 2008 sem se zaposlila v Zasebni veterinarski ambulanti Trbovlje, Marko Kastelic, dr.vet.med.
Po hudi poškodbi kopita pri mojem žrebcu, sem kot prva v Sloveniji na živalih uporabila alternativno zdravljenje rane z ličinkami medicinskih muh. Uspeh zdravljenja je bil zelo dober, primer sem leta 2011 predstavila tudi na 4. slovenskem veterinarskem kongresu. Od takrat se spogledujem tudi z ostalimi metodami zdravljenja. Leta 2015 sem se vpisala na študij homeopatije, ki jo uspešno implementiram v svoje vsakodnevno delo.

 

dr. MOJCA CEROVŠEK, dr.vet.med.

Leta 2007 sem diplomirala na Veterinarski fakulteti. Leto kasneje sem se vpisala na doktorski študij. Zaposlena sem bila na Inštitutu za patologijo in raziskovala tumorje mlečne žleze pri psici. Doktorirala sem leta 2013.

Leta 2013 sem pričela z delom v ordinaciji dr. Krušiča v Radomljah, z namenom, da se pobliže spoznam z naravnimi pristopi zdravljenja pri živalih. Nad rezultati sem bila navdušena, zato sem se najprej vpisala v šolanje za bioresonančnega terapevta, leto kasneje pa še na študij za veterinarje homeopate.

Mojca izvaja bioresonančne terapije v naši ambulanti po predhodnem dogovoru (v popoldanskem času).